YouTuberi.com

TOP 10 českých a slovenských YouTuberov

Viete aké je poradie najúspešnejších českých a slovenských YouTuberov podľa počtu odberateľov? Ak nie, tak v tomto článku to môžete zistiť.

 

Pozrite si aj INFOGRAFIKU: TOP 10 českých a slovenských YouTuberov.

 

10. PedrosGame - 270 000+

Pedro patrí medzi skúsených YouTuberov. Na svojom hlavnom kanáli má natočených už vyše 700 videí. Sú tam najmä herné videá z minecraftu, ale nájdu sa tam aj videá z iných hier a samozrejme rôzne zábavné vlogy. Pedro taktiež aj veľmi pekne spieva, o čom sa môžte presvedčiť na jeho druhom kanáli.

 

http://www.youtube.com/user/Pedrosgame

 

9. MinecraftBoxCZ - 280 000+

Všetko o Minecrafte na jednom mieste. Česky a zábavne. Toto je slogan YouTube kanálu MinecraftBoxCZ. Ako už názov napovedá, tak tu nájdete videá z Minecraftu :). Preto, ak ste fanúšikom tejto zábavnej hry, tak sa prihláste na odber kanála, aby vám neušli žiadne videá.

 

http://www.youtube.com/user/Minecraftboxcz

 

8. GoGosVlog - 290 000+

Goga pozná určite každý. Je to jeden z naúspešnejších YouTuberov na českej a slovenskej scéne. Okrem hlavného má Gogo aj tento kanál, ktorý využíva na zverejňovanie svojich vlogov.

 

 

http://www.youtube.com/user/Gogosvlog

 

7. Minecrafak - 310 000+

Na siedmom mieste je ďalší Minecraft kanál. Avšak Minecrafak nenahral žiadne video už 4 mesiace, preto ho asi za pár týždňov predbehnú ostatní YouTuberi.

 

 

http://www.youtube.com/user/Minecrafak

 

6. NejFake - 320 000+

Kto sa skrýva za touto maskou? Tak túto otázku si položil asi každý, kto videl aspoň jedno video od NejFaka. NejFake je YouTuber, ktorý je iný ako ostatní. Jeho motto je: Jméno a tvář nejsou důležité, důležitá je myšlenka a názor. A presne týmto sa pri natáčaní svojich videí aj riadi, pretože stále nosí masku a nebojí sa vyjadriť svoj názor.

 

http://www.youtube.com/user/Nejfake

5. DONFANTASTICKYPESS - 340 000+

Na piatom mieste je slovenský raper Rytmus, ktorý spolu s Egom a Anysom tvoria skupinu Kontrafakt. Ak by sme zobrali do úvahy počet zobrazení všetkých videí namiesto počtu odberateľov, tak by Rytmus bol na 1. mieste, pretože na svojom kanáli má už 200 miliónov zobrazení videí, čo je najviac zo všetkých CZ a SK YouTuberov.

 

http://www.youtube.com/user/Donfantastickypess

 

4. GEJMR - 380 000+

Český letsplayer, ktorý točí väčšinou Minecraft, ale Gejmr má aj druhý kanál, na ktorom nájdete videá z hier ako Tomb Raider, FEAR 3, League of Legends a ďalších.

 

 

http://www.youtube.com/user/Gejmr

 

3. Mentoss97 - 390 000+

Bronzovú priečku momentálne drží mladý letsplayer z Česka, ktorý už natočil vyše 360 rôznych letsplayov a vlogov. Jeho videá boli zobrazené už viac ako 55 miliónov krát.

 

 

http://www.youtube.com/user/Mentoss97

 

2. GoGoManTV - 750 000+

Daniel Štrauch alias GoGo je mnohými ľuďmi považovaný za najlepšieho YouTubera, avšak v tomto zozname obsadil len “druhú priečku”. Gogo je hlavne letsplayer, ale taktiež je to skvelý zabávač, čo dokazuje pri svojich vlogoch. Pochádza z Bratislavy, má priateľku Lucku, dvoch psov a videá natáča vo svojej prerobenej garáži.

 

http://www.youtube.com/user/GoGomanTV

 

1. ViralBrothers - 1 100 000+

Prvú priečku a vyše 1 milión odberateľov má na konte dvojica Erik Meldik a Čeněk Stýblo. V poslednom čase sa im podarilo preraziť aj v Amerike a na zahraničných weboch, čo im prinieslo množstvo zahraničkých odberateľov. Sú známi hlavne svojimi pomstami a debilnými kecami.

 

http://www.youtube.com/user/ViralBrothers

 

Údaje sú zozbierané k dňu 1.10.2014.

INFOGRAFIKA: TOP 10 českých a slovenských YouTuberov

 

Do komentárov napíšte, ktorých YouTuberov sledujete vy a taktiež podporte tento článok lajkom.

Comments

comments