Čo týždeň dal 38/2014

co-tyzden-dal-1

Vítam vás pri prvom dieli série: Čo týždeň dal. Pravidelne budeme sledovať českú a slovenskú YouTube scénu a na konci týždňa zverejníme článok, v ktorom sa bude nachádzať všetko podstatné, čo sa na CZ a SK YouTube scéne odohralo. Zistíte, kto natočil zaujímavé video, aké podujatia sa uskutočnili, aké úspechy dosiahli YouTuberi a ďalšie zaujímavé veci. Tak nech sa páči, prečítajte si prvý diel.

 

Na začiatku týždňa zarezonovala menšia aférka ohľadom akcie 4FANS. Jirka Král otvorene povedal svoj názor na túto akciu a rozvíril tak pokojné vody YouTubu. Toto video nenechalo chladných ani ostatných YouTuberov a množstvo z nich sa vyjadrilo v komentároch pod videom. Dokonca si zorganizovali vlastnú akciu nejCON v rovnaký deň. Tak uvidíme ako to bude vyzerať 4.10.2014 v Prahe.

 

Gogo má vážne problémy s počítačom. Počas nahrávania Mafie mu 2x spadol windows a 1x aj hra, ale nakoniec sa mu to podarilo nahrať. Sám sa aj vyjadril, že to bolo asi jeho najnáročnejšie nahrávanie videa vôbec.

Gogovi prajem veľa šťastia a odporúčam, aby si ten notebook od Asusu radšej nechal.

 

Hru The Sims 4 hrá momentálne veľa letsplayerov. Jedným z nich je aj Pedros.

 

Shy Chickens majú 10 000 fanúšikov na Facebooku. Ako poďakovanie vytvorili toto vtipné videjko.

 

Mentoss97 a GEJMR si zahrali spolu Minecraft. Ako sa im darilo si pozrite v tomto videu.

 

Vedeli ste, že Exploited bol v nemocnici? Ak nie, tak si pozrite toto video, v ktorom vám Explo objasní, prečo tam bol a aké zaujímavosti tam zažil.

 

Toto je koniec 1.dielu, ak sa vám páčil, tak ho podporte lajkom. O týždeň si nezabudnite prečítať aj ďalší diel seriálu Čo týždeň dal.

Do komentárov napíšte, aké videá sa vám páčili počas tohto týždňa.

Comments

comments

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *